Ontmoet Pepe!

Vlak voordat we op vakantie gingen stond er ineens een hele leuke hond op diverse websites in Zweden. Hij zocht een nieuw huis.

Ongecompliceerde Gos d’Atura Catalá pup van 9 maanden oud, zoekt een actief huis.
Kindervriend, zindelijk, hondvriendelijk, houdt van alles en iedereen. Heeft een groot hart!

Dat en met de bijgaande foto sprak mij wel heel erg aan en Dirk ook, toen ik het hem liet zien. Het was qua timing, gezien onze vakantie een beroerd moment om er op te reageren dus dat heb ik toen niet gedaan.
Tijdens de vakantie heb ik bijna dagelijks gekeken of de advertenties er nog stonden, wat het geval was. Toen we dinsdagavond de 23e juni weer thuis waren, heb ik gelijk een mail gestuurd om te vragen of hij nog beschikbaar was. Gelukkig bleek dit zo te zijn en om een lang verhaal heel kort te maken, reden we op vrijdagmiddag de 26e van Vallentuna naar Vrigstad met twee honden naar huis. Het was liefde op het eerste gezicht. <3

Bij de fokker had hij de naam Kippis gekregen maar dat vonden we sowieso geen leuke naam. Zaterdag ‘s morgens hebben we besloten hem Pepe te noemen. Lekker kort, duidelijk en makkelijk af te korten enzovoorts. Onze honden hebben nou eenmaal altijd meerdere namen en koosnaampjes.

Zaterdagmiddag vonden we het onbegrijpelijk dat Pepe al zo thuis was en het voor ons al zo gewoon was, dat hij rond liep bij ons. Binnenshuis is hij inderdaad ongecompliceerd, makkelijk, lief, gezellig, aanwezig enz. Buitenshuis behoeft nog wat trainingen hier en daar en veel aandachtsoefeningen maar dat gaat helemaal goed komen.
We zijn ontzettend blij met deze ragebol.

2 Responses so far.

  1. Dora de Jong schreef:

    Wat een fijne aanwinst voor jullie en Sam. Eindelijk een kameraadje om weer lekker mee te ravotten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !