In Bergen en de bergen

De vakantie zit er weer op inmiddels. De laatste dagen brachten we door in Bergen en daarna in de bergen, bij Gaustatoppen om precies te zijn. De stad Bergen was weer heel indrukwekkend voor Samica. Veel mensen, veel te zien en beleven, veel bekijks en aanrakingen en als klap op de vuurpijl een hele enge bergtrein naar een bergtop. Dat was toch wel een waar dieptepunt van de vakantie voor haar. Gelukkig voor haar zijn we de berg weer naar beneden afgelopen en lieten we het retourtje voor wat het was. Was voor ons nog een mooie wandeling ook! Na de stad zijn we naar een rustige plek gereden aan de kust, waar ze even lekker bij kon komen.

De volgende dag zijn we op weg gegaan richting Rjukan en het mooie skigebied nabij Gaustatoppen. Hier was het heerlijk rustig en hebben we nog een heerlijke laatste wandeling gemaakt in Noorwegen.

We hebben een heerlijke vakantie gehad in het prachtige land!

2 Responses so far.

  1. Nel schreef:

    Ik liet Janneke en Harry gisteravond jullie website zien. Wij ontdekten toen dat er nog veel meer foto’s op stonden. Heel leuk. Ook de laatste foto van Yurek zag ik nu pas. Wat een mooie foto’s van Noorwegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !