Een jaap.

4 dagen na de operatie.

Op 12 augustus is Sam geopereerd aan een gescheurde kruisband. Een fijne orthopeed hier in Zweden, Claes Carlsson opereerde haar via de Tight Rope methode. Ik moet zeggen dat het herstel van Sam ons alles is meegevallen. We hadden verwacht dat we wekenlang met een herstellende en piepende hond zouden zitten. Het tegenovergestelde gebeurde. Sam was echt heel kranig en sterk en vanaf de eerste dag hebben we gewerkt aan haar herstel. Beetje bij beetje wordt het wandelen nog steeds opgebouwd maar inmiddels loopt ze toch al weer een klein uurtje mee en gaat ze weer mee het bos in. ‘ s Avonds loopt ze ook de ronde weer mee maar dan wat korter. Nog belangrijker is dat ze daarna niet stijf of stram is maar gewoon lekker voldaan moe.

Inmiddels mag en kan er ook weer wat gespeeld worden met Pepe gelukkig, alhoewel er wel wat ‘grondgevechten’ plaatsvonden natuurlijk. Eerdaags gaan we ook weer kijken of ze weer wat kan rennen en dergelijke maar stapje voor stapje een beetje erbij.

We hebben drie weken geleden controle gehad bij dokter Carlsson en die was zo tevreden, dat we niet meer terug hoefden te komen. Tenzij er natuurlijk twijfels zijn van onze kant of als het niet goed zou gaan met Sam. Kortom: het gaat goed met haar!

6½ week na de operatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !