Een jaar zonder haar

 Vandaag is het precies een jaar geleden dat we toch nog heel onverwachts afscheid moesten nemen van Jelka.

We (Dirk en ik) hadden het natuurlijk al besproken. Wanneer is het genoeg voor een oude hond en hoe weet je dat? We wisten dat wanneer de dag kwam dat Jelka mij niet meer achterna zou lopen, ze niet meer in mijn buurt kon zijn omdat haar lijfje haar daar niet meer kon brengen, de dag zou zijn dat de dierenarts gebeld moest worden.

Natuurlijk kwam die onvermijdelijke dag steeds dichterbij, dat weet je als hondenbaas , dat zie je en dat voel je. Op 14 mei 2014 kostte het haar al ontzettend veel moeite om bij me te zijn en heb ik haar een paar keer overeind geholpen. Een dag later lukte mij dat in mijn eentje niet meer. Ze keek me aan en ik wist het ….

Vandaag een jaar later is er nog niet één dag geweest dat ze niet in mijn gedachten was. Nog steeds mis ik haar dagelijks.

† Jelka 16-05-2014

♥♥♥

2 Responses so far.

  1. Bep schreef:

    Wat gaat de tijd snel.Al weer een jaar geleden.Ze was een schat van een dier.Ook ik heb haar mogen ontmoeten en gezien dat ze je volgde bij iedere stap die je zette.En natuurlijk mis je haar nog steeds,maar ze heeft een super leven bij jullie mogen hebben.
    Lieve Wilma dikke knuffel en sterkte voor vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !